The Oscars 2022

Op 27 maart 2022 vond de 94ste uitreiking plaats in het Dolby Theatre in Hollywood. Dit is een speciale gelegenheid waar celebrities zich mooi maken en te stralen op de rode loper. Natuurlijk mogen er geen juwelen ontbreken bij hun prachtige outfits.

Zendaya

We kennen allemaal Zendaya van de populaire serie Euphoria. Ze droeg een Valentino zijden blouse met een lange glitterrok. Ze werkt de outfit af door zilveren juwelen te dragen. Bye bye goud, hello silver!

Vanessa Hudgens

Vele onder ons kennen haar van High School Musical en nog andere bekende films. Ze is nu al wat ouder maar nogsteeds even knap! Ze verscheen in slinky zwarte uitgesneden jurk en wat opvallend is is haar ketting. Deze ketting geeft mij ‘Rubain Necklace’ vibes!

Rita Moreno

Rita Morena, wat een dame! Op haar 90ste weet ze nog steeds hoe ze moet stralen op de rode loper. Moreno droeg een slanke zwarte Carolina Herrera-jurk met dramatische, sculpturale mouwen en maakte de look af met een paar met een paar zilveren oorbellen. Je kan ze bij ons in een kleiner formaat bestellen onder de naam Marchesa earrings!

Ariana Debose

Ariana vooral bekent van de film ‘West Side Story’ droeg een geheel rode custom Valentino-look met een geplooide broek met wijde pijpen, een wijde cape en een crop tank. Ze draagt zilveren juwelen die perfect matchen met de kleur rood. Onze ‘Marchesa necklace’ is een goeie look-a-like van de prachtige ketting!

Sofia Carson

Wat een mooie lach! Sofia droeg een tule-jurk in Assepoester-stijl en vond de exacte structuur via de doorzichtige, uitgesneden bovenkant. De sierlijke juwelen maakte de look compleet, opvallend zijn de oorbellen. De look-a-like van deze kan je bij ons vinden onder de naam ‘Coeur De Fleur earrings’.
Powered by AZEXO Shopify page builder