Paris Fashion Week 2022

Ook dit jaar was het weer zover. Van maandag 28 februari tot 8 maart vond de Paris Fashion Week 2022 plaats! In deze periode die halfjaarlijks plaatsvindt worden er modeshows georganiseerd op verschillende locaties in Parijs. Hierbij staan de voorjaar-zomercollecties en herfst-collecties van modehuizen en ontwerpers in het middelpunt. Op deze gebeurtenis zijn veel celebrities aanwezig die geïnteresseerd zijn in mode. Ze dragen speciale kledij die meestal een trend losmaakt bij mensen. Laten we een kijkje nemen naar hun outfits!

Kim Kardashian

Kim was aanwezig bij de Balenciaga fall/winter 2022/2023 show. Hier draagt Kim een high-neck catsuit die volledig getapet is met gele tape met de naam van het label er op. Ze draagt hierbij het Balenciaga Hourglass tasje die ook volledig de gele tape bevat. Echt iets wat alleen Kim K kan doen. Ze maakt de look af door een zwarte zonnebril te dragen.

A$AP Rocky & Rihanna

Dit prachtig koppel was aanwezig bij de Off-White Womenswear Fall/Winter 2022/2023 show. Rihanna droeg een blush roze leren jurk met een oversized schapenhuid vestje, iets typisch van de 90’s. Ze laat alles werken. A$AP houdt van clean streetwear. Hij hield het cool en droeg een volledige zwarte outfit die bestond uit een leren jas, een baggy hoodie en een broek.

Victoria Beckham

Ook Victoria was aanwezig op de fashion week van Parijs. Zij woonde de show bij van Saint Laurent. We kennen haar allemaal als een moderne fashion icoon die zeker wat afweet van mode. In Parijs droeg ze een rode leren broek met een paars shirtje, zeer elegant. De look vervolledigde ze met sexy rode pumps.

Serena Wiliams

Serena Wiliams was in Parijs aanwezig bij de fashion show van Balmain. Op de tennisvelden kan ze er wat maar op vlak van looks scoort ze zeker ook! Haar outfit bestaat volledig uit Balmain. Ze droeg een mooi groen jurkje met een groen vestje er op. In haar rechterhand zien we ook een groene mini-handtas. De look maakte ze af door botjes te dragen waar het logo van Balmain opstaat, sassy!
Powered by AZEXO Shopify page builder